ブラッセリー・デュ・ヴァンの場所と行き方 メニューについて

ブラッセリー・デュ・ヴァンの場所と行き方 メニューについて

ブラッセリー・デュ・ヴァンへの行き方

ブラッセリー・デュ・ヴァンは現在閉店となってしまっています。

 

 この記事はお店があった頃の記憶となっていますので、よろしくお願いします。

 

 人気のカフェ&レストランバーのブラッセリー・デュ・ヴァンはアロハタワーの近くのベゼル・ストリートにあります。

 

 そんなブラッセリー・デュ・ヴァンへのワイキキからザ・バスに乗って行く方法は乗り継ぎもなく非常に簡単に行くことができます。

 

 まずはバスに乗るためにクヒオ通りまで歩き、バス停で2番バスSCHOOL STREET - Middle Streetに乗ります。

 

 乗車したバス停がKuhio Ave + Walina Stであれば下車するバス停のS Hotel St + Bethel Stまでは22番目、27分ほどの乗車となります。

 

 バス停からお店までは30メートルほどで到着です。

 

 また13番バスLILIHA - Puunui Avenueでも同じようにS Hotel St + Bethel Stまで行くことができます。

 

 帰りはS Hotel St + Bethel Stのバス停から13番バスWAIKIKI - UH Manoa、2番バスWaikiki - KCCに乗ればクヒオ通りのバス停まで戻ることができます。

 

 また、S King St + Bethel Stのバス停まで2分ほど歩けば20番バスWaikiki Beach & Hotels、42番バスWaikiki Beach & Hotelsのバスに乗ってクヒオ通りまで戻ることもできます。

 

 

ブラッセリー・デュ・ヴァンの営業時間は次のようになっています。

 

月曜日から土曜日

 

 ランチ11:30am〜16:00pm
 ハッピーアワー 16:00pm〜18:00pm
 ディナー 16:00pm〜22:00pm

ブラッセリー・デュ・ヴァンのメニュー

ブラッセリー・デュ・ヴァンのメニューを日本語訳させて頂きました。

 

 内容は変更となっている場合もありますのでご容赦ください。

ランチメニューについて

○APPETIZER前菜

Soup du Jour. French-style soup made fresh daily. Cup 4 ドル/ Bowl 6ドル
スープ今流行り
フランス風のスープは毎日新たに作製

French Onion Soup. Traditional French onion soup with melted Gruyere and a toasted brioche crouton. 8ドル
フレンチオニオンスープ 溶けグリュイエールとトーストブリオッシュクルトンとの伝統的なフレンチオニオンスープ

Pommes Frites. Crisp, hot and gently seasoned with herb-fleur de sel. 5ドル
ポムフリット
カリカリホットとやさしくハーブ塩の華で味付け

Escargot in Maitre d’ Butter. Baked in white wine, fresh herbs, and garlic butter. 12ドル
メートルドテールバターでエスカルゴ
白ワイン、新鮮なハーブとガーリックバターで焼いた

Blue Cheese-Mushroom Cargot. 8ドル
ブルーチーズ、マッシュルーム積み

Lobster Cargot in Lemon Butter. 14ドル
レモンバターでロブスター積み

Scallop Diablo Cargot. 12ドル
ホタテディアブロ積み

Moules Frites. Steamed live Penn Cove mussels in white wine, garlic and herbs, topped with pommes frites. Regular 15ドル / Large 21ドル
ムールフリット
白ワイン、ニンニクとハーブ蒸しライブペンコーヴのムール貝は、ポムのフライドポテトをトッピング

Baked Brie. Served warm, stuffed with pecans and dried cranberries, wrapped in golden puff pastry, topped with Dr. Kliks Manoa honey. 16ドル
ベイクドブリー
黄金のパイ生地に包まれ、暖かい、ピーカン詰めし、乾燥クランベリーでサーブ、ドクターKliksマノアの蜂蜜をトッピング

Oysters on the Half Shell. Fresh chilled Pacific oysters, on ice with a Champagne mignonette M.P.時価
ハーフシェル上のカキ
シャンパン灰緑色氷上で新鮮なチルド太平洋カキ

Blue Crab Cakes. Served on a bed of Nalo greens with Sriracha aioli. 12ドル
ワタリガニケーキ
ナローのベッドの上で提供はシラチャのアイオリと菜

 

○SALADS サラダ

Beet and Chevre. Baby Chioggia and red beets, Belgium endive, candied walnuts, chevre (goat cheese) and strawberry-balsamic vinaigrette. 12ドル
ビートとシェーブル
ベビーキオッジャと赤ビート、ベルギーのエンダイブ、砂糖漬けクルミ、シェーブル(ヤギのチーズ)とイチゴバルサミコドレッシング

Grilled Shrimp. Tiger shrimp, Nalo greens, avocado, poached pear, apple-smoked bacon, blue cheese and creamy grape vinaigrette. 16ドル
焼きエビ
タイガー、ナローグリーン、アボカド、ポーチド洋ナシ、リンゴのスモークベーコン、ブルーチーズとクリーミーなブドウのドレッシング

Caprese. Fresh mozzarella, vine-ripened Hau’ula tomatoes, basil, olive tapenade and extra virgin olive oil. 12ドル
カプレーゼ
新鮮なモッツァレラ、完熟ハウウラトマト、バジル、オリーブのタプナードとエキストラバージンオリーブオイル

Caesar. Kula baby romaine, Manchego cheese, Spanish white anchovies. 9ドル (With shrimp 13.5ドル, chicken 12.5ドル, or Smoked Salmon 14ドル)
シーザー
クラベビーロメインレタス、マンチェゴチーズ、スペイン白アンチョビ

○SANDEICHES サンドイッチ

 

With your choice of pommes frites, salad du jour, cup of soup or house-made chips
ポムのフリット、スープや自家製のチップのサラダ今流行の、カップのお好みで

Hawaiian Albacore Tuna Salad. House-made caper mayonnaise, baby arugula, tomato, avocado and cucumber on fresh baked croissant. 12ドル
ハワイのビンナガマグロサラダ
ハウスメイドケイパーマヨネーズ、ベビールッコラ、トマト、アボカド、焼きたてのクロワッサンにキュウリ

Croque Monsieur. Melted gruyere, smoked ham and Dijon mustard bechamel on toasted sourdough. 12ドル
クロックムッシュ グリュイエールを溶かし、ハム、トーストサワーにディジョンマスタードベシャメルスモーク

Tuscan Chicken Burger. Pan-seared, seasoned ground chicken patty, mozzarella, macadamia nut pesto, baby arugula and Hauula tomatoes on a toasted telera roll. 13ドル
トスカーナのチキンバーガー
トーストteleraロール上のパン焼き、ベテラングランドチキンパティ、モッツァレラ、マカデミアナッツペスト、ベビールッコラとハウウラトマト

Du Vin Burger. ? lb. ground rib eye patty, prosciutto, caramelized onions, poached egg and hollondaise on a toasted telera roll. 16ドル
デュ?ヴァンバーガー2分の1ポンド
グランドリブアイパテ、生ハム、カラメルオニオン、ポーチドエッグとオランデーズソーストーストteleraロール上

Rib Eye Burger. ? lb. ground rib eye patty with Kula baby romaine, Hauula tomato and red onion on a toasted Telera roll. Two choices: Comte, Camembert, Roquefort, Gruyere, Swiss, caramelized onions, pecan wood-smoked bacon, mushrooms, avocado or fried egg. 14ドル
リブアイバーガー2分の1ポンド
トーストTeleraロール上のクラベビーロメインレタス、ハウウラトマトと赤玉ねぎでアースリブアイパテ。二つの選択肢:コンテ、カマンベール、ロックフォール、グリュイエール、スイス、カラメルオニオン、ピーカンの木スモークベーコン、マッシュルーム、アボカドや目玉焼き

○SPECIALS スペシャル

 

Lunch Du Jour ~ Half sandwich and choice of soup or salad, with house-made potato chips. 8.5ドル
昼食今流行り
自家製ポテトチップスとのハーフサンドイッチやスープやサラダの選択

Du Vin Bouillabaisse. Provence-style seafood stew with shrimp, fresh island fish, clams, and Penn Cove Mussels in a lobster saffron broth. 19ドル
デュ?ヴァンブイヤベース
エビ、新鮮な島の魚、貝、ロブスターサフランブロス中ペンコーヴムール貝とプロバンス風のシーフードシチュー

Seasonal Vegetarian Risotto. Creamy Arborio rice, herbs, parmesan and in-season local vegetables. 15ドル
季節のベジタリアンリゾット
クリーミーアルボリオ米、ハーブ、パルメザンチーズと旬の野菜のローカル

Pan-Roasted Jidori Chicken Breast. With baby arugula, ratatouille and a lavender-balsamic reduction. 16ドル
パン焼き地鶏鶏胸肉
ベビールッコラ、ラタトゥイユ、ラベンダー、バルサミコと

Quiche Lorraine. Prosciutto, ham, caramelized onions and Gruyere in a flaky crust served with a side salad. 9.5ドル
キッシュロレーヌ
フレーク状のクラスト内の生ハム、ハム、カラメルオニオン、グリュイエールのサラダを添えて

Portobello au Gratin. Balsamic-marinated Portobello mushroom, mozzarella, baby arugula, ratatouille and sace verte. 14ドル
ポートベローグラタン
バルサミコマリネポートベローマッシュルーム、モッツァレラチーズ、ベビールッコラ、ラタトゥイユとSACEのヴェルトゥ

ディナーメニューについて

○APPETIZERS

Soup du Jour. French-style soup made fresh daily. Cup 4 ドル/ Bowl 6ドル
スープ今流行り
フランス風のスープは毎日新たに作製

French Onion Soup. Traditional French preparation with melted Gruyere and toasted brioche crouton. 8ドル
フレンチオニオンスープ
溶けグリュイエールとトーストブリオッシュクルトンとの伝統的なフレンチオニオンスープ

Pommes Frites. Crisp, hot and gently seasoned with herb fleur de sel. 5ドル
ポムフリット
カリカリホットとやさしくハーブ塩の華で味付け

Escargot in Maitre d’ Butter. Baked in white wine, fresh herbs and garlic butter. 12ドル
メートルドテールバターでエスカルゴ
白ワイン、新鮮なハーブとガーリックバターで焼いた

Moules Frites. Steamed live Penn Cove Mussels in white wine, garlic and herbs, topped with pommes frites. Regular 15 ドル/ Large 21ドル
ムール・フリット
白ワイン、ニンニクとハーブ蒸しライブペンコーヴムール貝は、ポムのフライドポテトをトッピング

Baked Brie. Served warm, stuffed with pecans and dried cranberries, wrapped in a golden puff pastry, topped with Dr. Kliks Manoa honey. 16ドル
ベイクドブリー
黄金のパイ生地に包まれ、暖かい、ピーカン詰めし、乾燥クランベリーを提供、ドクターKliksマノアの蜂蜜をトッピング

Oysters on the Half Shell. Fresh chilled Pacific oysters on ice with a zesty cocktail sauce and fresh lemon. M.P.時価
ハーフシェル上のカキ
ピリッとカクテルソースとレモンと氷の上で新鮮なチルド太平洋カキ

Blue Crab Cakes. Served on a bed of Nalo greens with house-picked vegetables and Sriracha aioli. 12ドル
ワタリガニのケーキ
ナローのベッドの上で提供は家摘み野菜やシラチャのアイオリと菜

Baked Scallops on the Half Shell. With roasted red pepper aioli, Kahuku corn, apple-smoked bacon and parmesan shavings. 12ドル
ハーフシェル上で焼いたホタテ
焼かれた赤唐辛子アイオリ、カフクコーン、リンゴスモークベーコンとパルメザンチーズ削り付き

○SALADAサラダ

Beet and Chevre. Baby Chioggia and red beets, mixed greens, candied walnuts, chevre (goat cheese) and strawberry-balsamic vinaigrette. 12ドル
ビートとシェーブル
ベビーキオッジャと赤ビート、ベルギーのエンダイブ、砂糖漬けクルミ、シェーブル(ヤギのチーズ)とイチゴバルサミコドレッシング

Caprese. Fresh mozzarella, basil, vine-ripened Hau’ula tomatoes, olive tapenade and extra virgin olive oil. 12ドル
カプレーゼ
新鮮なモッツァレラ、完熟ハウウラトマト、バジル、オリーブのタプナードとエキストラバージンオリーブオイル

Caesar Salad. Kula baby romaine, comte cheese Spanish white anchovies and ドルhouse-made croutons. 9 (ドルAdd shrimp 5.5ドル, chicken 4.5ドル, smoked salmon 4 or prosciutto 4ドル)
シーザーサラダ
クラベビーロメインレタス、コントチーズスペイン白アンチョビとドル自家製クルトン

○ENTREES メインディッシュ

Grilled Island Fish. Fresh catch of the day with lilikoi creme fraiche, sauteed haricot vert and Okinawan sweet potato. M.P.時価
グリルした島の魚
リリコイインの生クリーム、ソテーインゲンヴェールと沖縄のサツマイモとその日の新鮮なキャッチ

Pan Roasted Jidori Chicken. Served with a ratatouille, orzo tabouli and lavender balsamic reduction. 20ドル
パン焼き地鶏チキン
ラタトゥイユ、オルゾーのタブーリとラベンダーバルサミコリダクション添え 

Braised Lamb Shank. Prepared with a Dijon mustard glaze, served over celery root puree, watercress and pickled onion salad and mint dressing. 25ドル
煮込みラムシャンク
ディジョンマスタード釉を用いて調製し、セロリ根のピューレ、クレソンとピクルスオニオンサラダ、ミントドレッシングかけました

Crispy Duck Confit. Maple Leaf Farms duck leg, glazed baby carrots, French lentils and sauce vert. 21ドル
クリスピー鴨のコンフィ
メープルリーフ農場のアヒルの足、グレーズをかけたベビーキャロット、フランスのレンズ豆グリーンソース仕立て

Du Vin Bouillabaisse. Provance-style seafood stew, Kauai prawns, fresh island fish, clams, calamari and Penn Cove mussels in a lobster saffron broth. 22ドル
デュ?ヴァンブイヤベース
ロブスターサフランブロス中プロバンススタイルのシーフードシチュー、カウアイ島の海老、新鮮な島の魚、貝、イカやペンコーヴムール貝

Grilled Rib Eye. Served with a green peppercorn demi glaze, baby arugula and Roquefort potato au gratin. 27ドル
グリルしたリブアイ
リーンペッパーコーンデミ釉、ベビールッコラとロックフォールポテトグラタン添え

Roast Pork Chop. Served with sauteed Brussels sprouts, farro with a toasted almond Veronique sauce 21ドル
ローストポークチョップ
トーストアーモンドヴェロニクソース添えソテー芽キャベツ、ファッロ添え

Seasonal Vegetarian Risotto. Made with in-season local vegetables, served with creamy Arborio rice, herbs and Parmesan. 18ドル (Not vegan)
季節のベジタリアンリゾット
クリーミーアルボリオ米、ハーブとパルメザン添え旬地元野菜で作った

○DESSERTS デザート

Vanilla bean creme brulee 7ドル
バニラビーンクレームブリュレ

Chocolate souffle 10ドル / a la mode 13 ドル(Please allow 20 minutes)
チョコレートスフレ  アラモード(20分にかかりますのでご了承ください)

Chocolate Truffle Cake with espresso mousse and coconut 8ドル
エスプレッソムースとココナッツとチョコレートトリュフケーキ

Tarte tatin with caramelized apples over crispy pastry and creme anglaise 7ドル
クリスピーペストリーやクレームアングレーズ上のカラメルりんごタルトタタン

Affogato. An espresso float, a scoop of gelato topped off with a shot of espresso 5ドル
アフォガート
エスプレッソフロート、ジェラートのスクープは、エスプレッソのショットでオフトッピング

Daily selection of gelato and sorbetto 6ドル
ジェラートとソルベットの日々の選択

Ask about today’s featured desserts made by Du Vin’s in-house pastry chef
デュ・ヴァンの社内パティシエによって行われた今日の特色デザートについてたずねて

ハッピーアワーのメニューについて

お得に楽しめるハッピーアワーのメニューは次となります。

 

Soup du Jour. French-style soup made fresh daily. 4ドル
スープ今流行の
フランス風のスープは、毎日を作った新鮮な

Cruet of Herb-Marinated Olives. 3ドル
ハーブ・オリーブのマリネの調味料入れ

Pommes Frites. 3ドル
ポムフリット

Caprese Bruschetta. With mozzarella, tomato, tapenade and basil. 6ドル
ブルスケッタをカプレーゼ
モッツァレラチーズ、トマト、タプナードとバジル

Prosciutto and Roquefort Crostini. 7ドル
生ハムとロックフォールクロスティーニ

Blue Cheese-Mushroom Cargot. Served piping hot with garlic butter. 5ドル
ブルーチーズ、マッシュルーム積み
ガーリックバターで縁を飾ってサーブ

Du Vin Beef Sliders, With caramelized onions and spicy aioli 9ドル
カラメル玉ねぎとスパイシーアイオリとデュ・ヴァンビーフスライダー

House-Ground Chicken Sliders, with mozzarella and pesto. 8ドル
モッツァレラチーズとバジルのグラウンドチキンスライダー

Chef’s Cheese Board - Comte, Camembert, Roquefort and Naked Cow Dairy Fromage Blanc. 10ドル
シェフのチーズボード
コンテ、カマンベール、ロックフォールとネイキッド牛のデイリーフロマージュブラン

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