ブラッセリー・デュ・ヴァンは現在閉店となってしまっています。
この記事はお店があった頃の記憶となっていますので、よろしくお願いします。
人気のカフェ&レストランバーのブラッセリー・デュ・ヴァンはアロハタワーの近くのベゼル・ストリートにあります。
そんなブラッセリー・デュ・ヴァンへのワイキキからザ・バスに乗って行く方法は乗り継ぎもなく非常に簡単に行くことができます。
まずはバスに乗るためにクヒオ通りまで歩き、バス停で2番バスSCHOOL STREET - Middle Streetに乗ります。
乗車したバス停がKuhio Ave + Walina Stであれば下車するバス停のS Hotel St + Bethel Stまでは22番目、27分ほどの乗車となります。
バス停からお店までは30メートルほどで到着です。
また13番バスLILIHA - Puunui Avenueでも同じようにS Hotel St + Bethel Stまで行くことができます。
帰りはS Hotel St + Bethel Stのバス停から13番バスWAIKIKI - UH Manoa、2番バスWaikiki - KCCに乗ればクヒオ通りのバス停まで戻ることができます。
また、S King St + Bethel Stのバス停まで2分ほど歩けば20番バスWaikiki Beach & Hotels、42番バスWaikiki Beach & Hotelsのバスに乗ってクヒオ通りまで戻ることもできます。
ブラッセリー・デュ・ヴァンの営業時間は次のようになっています。
月曜日から土曜日
ランチ11:30am〜16:00pm
ハッピーアワー 16:00pm〜18:00pm
ディナー 16:00pm〜22:00pm
ブラッセリー・デュ・ヴァンのメニューを日本語訳させて頂きました。
内容は変更となっている場合もありますのでご容赦ください。
○APPETIZER前菜
Soup du Jour. French-style soup made fresh daily. Cup 4 ドル/ Bowl 6ドル |
French Onion Soup. Traditional French onion soup with melted Gruyere and a toasted brioche crouton. 8ドル |
Pommes Frites. Crisp, hot and gently seasoned with herb-fleur de sel. 5ドル |
Escargot in Maitre d’ Butter. Baked in white wine, fresh herbs, and garlic butter. 12ドル |
Blue Cheese-Mushroom Cargot. 8ドル |
Lobster Cargot in Lemon Butter. 14ドル |
Scallop Diablo Cargot. 12ドル |
Moules Frites. Steamed live Penn Cove mussels in white wine, garlic and herbs, topped with pommes frites. Regular 15ドル / Large 21ドル |
Baked Brie. Served warm, stuffed with pecans and dried cranberries, wrapped in golden puff pastry, topped with Dr. Kliks Manoa honey. 16ドル |
Oysters on the Half Shell. Fresh chilled Pacific oysters, on ice with a Champagne mignonette M.P.時価 |
Blue Crab Cakes. Served on a bed of Nalo greens with Sriracha aioli. 12ドル |
○SALADS サラダ
Beet and Chevre. Baby Chioggia and red beets, Belgium endive, candied walnuts, chevre (goat cheese) and strawberry-balsamic vinaigrette. 12ドル |
Grilled Shrimp. Tiger shrimp, Nalo greens, avocado, poached pear, apple-smoked bacon, blue cheese and creamy grape vinaigrette. 16ドル |
Caprese. Fresh mozzarella, vine-ripened Hau’ula tomatoes, basil, olive tapenade and extra virgin olive oil. 12ドル |
Caesar. Kula baby romaine, Manchego cheese, Spanish white anchovies. 9ドル (With shrimp 13.5ドル, chicken 12.5ドル, or Smoked Salmon 14ドル) |
○SANDEICHES サンドイッチ
With your choice of pommes frites, salad du jour, cup of soup or house-made chips
ポムのフリット、スープや自家製のチップのサラダ今流行の、カップのお好みで
Hawaiian Albacore Tuna Salad. House-made caper mayonnaise, baby arugula, tomato, avocado and cucumber on fresh baked croissant. 12ドル |
Croque Monsieur. Melted gruyere, smoked ham and Dijon mustard bechamel on toasted sourdough. 12ドル |
Tuscan Chicken Burger. Pan-seared, seasoned ground chicken patty, mozzarella, macadamia nut pesto, baby arugula and Hauula tomatoes on a toasted telera roll. 13ドル |
Du Vin Burger. ? lb. ground rib eye patty, prosciutto, caramelized onions, poached egg and hollondaise on a toasted telera roll. 16ドル |
Rib Eye Burger. ? lb. ground rib eye patty with Kula baby romaine, Hauula tomato and red onion on a toasted Telera roll. Two choices: Comte, Camembert, Roquefort, Gruyere, Swiss, caramelized onions, pecan wood-smoked bacon, mushrooms, avocado or fried egg. 14ドル |
○SPECIALS スペシャル
Lunch Du Jour ~ Half sandwich and choice of soup or salad, with house-made potato chips. 8.5ドル
昼食今流行り
自家製ポテトチップスとのハーフサンドイッチやスープやサラダの選択
Du Vin Bouillabaisse. Provence-style seafood stew with shrimp, fresh island fish, clams, and Penn Cove Mussels in a lobster saffron broth. 19ドル |
Seasonal Vegetarian Risotto. Creamy Arborio rice, herbs, parmesan and in-season local vegetables. 15ドル |
Pan-Roasted Jidori Chicken Breast. With baby arugula, ratatouille and a lavender-balsamic reduction. 16ドル |
Quiche Lorraine. Prosciutto, ham, caramelized onions and Gruyere in a flaky crust served with a side salad. 9.5ドル |
Portobello au Gratin. Balsamic-marinated Portobello mushroom, mozzarella, baby arugula, ratatouille and sace verte. 14ドル |
○APPETIZERS
Soup du Jour. French-style soup made fresh daily. Cup 4 ドル/ Bowl 6ドル |
French Onion Soup. Traditional French preparation with melted Gruyere and toasted brioche crouton. 8ドル |
Pommes Frites. Crisp, hot and gently seasoned with herb fleur de sel. 5ドル |
Escargot in Maitre d’ Butter. Baked in white wine, fresh herbs and garlic butter. 12ドル |
Moules Frites. Steamed live Penn Cove Mussels in white wine, garlic and herbs, topped with pommes frites. Regular 15 ドル/ Large 21ドル |
Baked Brie. Served warm, stuffed with pecans and dried cranberries, wrapped in a golden puff pastry, topped with Dr. Kliks Manoa honey. 16ドル |
Oysters on the Half Shell. Fresh chilled Pacific oysters on ice with a zesty cocktail sauce and fresh lemon. M.P.時価 |
Blue Crab Cakes. Served on a bed of Nalo greens with house-picked vegetables and Sriracha aioli. 12ドル |
Baked Scallops on the Half Shell. With roasted red pepper aioli, Kahuku corn, apple-smoked bacon and parmesan shavings. 12ドル |
○SALADAサラダ
Beet and Chevre. Baby Chioggia and red beets, mixed greens, candied walnuts, chevre (goat cheese) and strawberry-balsamic vinaigrette. 12ドル |
Caprese. Fresh mozzarella, basil, vine-ripened Hau’ula tomatoes, olive tapenade and extra virgin olive oil. 12ドル |
Caesar Salad. Kula baby romaine, comte cheese Spanish white anchovies and ドルhouse-made croutons. 9 (ドルAdd shrimp 5.5ドル, chicken 4.5ドル, smoked salmon 4 or prosciutto 4ドル) |
○ENTREES メインディッシュ
Grilled Island Fish. Fresh catch of the day with lilikoi creme fraiche, sauteed haricot vert and Okinawan sweet potato. M.P.時価 |
Pan Roasted Jidori Chicken. Served with a ratatouille, orzo tabouli and lavender balsamic reduction. 20ドル |
Braised Lamb Shank. Prepared with a Dijon mustard glaze, served over celery root puree, watercress and pickled onion salad and mint dressing. 25ドル |
Crispy Duck Confit. Maple Leaf Farms duck leg, glazed baby carrots, French lentils and sauce vert. 21ドル |
Du Vin Bouillabaisse. Provance-style seafood stew, Kauai prawns, fresh island fish, clams, calamari and Penn Cove mussels in a lobster saffron broth. 22ドル |
Grilled Rib Eye. Served with a green peppercorn demi glaze, baby arugula and Roquefort potato au gratin. 27ドル |
Roast Pork Chop. Served with sauteed Brussels sprouts, farro with a toasted almond Veronique sauce 21ドル |
Seasonal Vegetarian Risotto. Made with in-season local vegetables, served with creamy Arborio rice, herbs and Parmesan. 18ドル (Not vegan) |
○DESSERTS デザート
Vanilla bean creme brulee 7ドル |
Chocolate souffle 10ドル / a la mode 13 ドル(Please allow 20 minutes) |
Chocolate Truffle Cake with espresso mousse and coconut 8ドル |
Tarte tatin with caramelized apples over crispy pastry and creme anglaise 7ドル |
Affogato. An espresso float, a scoop of gelato topped off with a shot of espresso 5ドル |
Daily selection of gelato and sorbetto 6ドル |
Ask about today’s featured desserts made by Du Vin’s in-house pastry chef |
お得に楽しめるハッピーアワーのメニューは次となります。
Soup du Jour. French-style soup made fresh daily. 4ドル |
Cruet of Herb-Marinated Olives. 3ドル |
Pommes Frites. 3ドル |
Caprese Bruschetta. With mozzarella, tomato, tapenade and basil. 6ドル |
Prosciutto and Roquefort Crostini. 7ドル |
Blue Cheese-Mushroom Cargot. Served piping hot with garlic butter. 5ドル |
Du Vin Beef Sliders, With caramelized onions and spicy aioli 9ドル |
House-Ground Chicken Sliders, with mozzarella and pesto. 8ドル |
Chef’s Cheese Board - Comte, Camembert, Roquefort and Naked Cow Dairy Fromage Blanc. 10ドル |
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