
ロンギーズはアラモアナセンター3階にあるモノトーンのお洒落なレストランだったのですが、残念ながら2016年の7月末を持って閉店となりました。
お店があった頃の記録として記事はのこしておきますのでご注意ください。
全面オーシャンビューの開放感があるレストランでは、天気の良い日のランチはハワイを感じて楽しめるのではないでしょうか。
ランチでも人気のあるレストランですから、良い席は予約することをお勧めします。
テラス席を希望される方が多いのですが、実は1段高くなったテラス席に隣接した席の方が眺望が良いのでお勧めです。
ロンギーズの場所は行ったことがない人には少しだけむずかしいかも。
アラモアナセンター2階の西側で建設しているエヴァウイングのすぐ横にありますショップのバナナリパブリック右横の通路を海側に抜けて駐車場まで行き、左側に曲がりますとエレベーターがあります。
奥のモートンズ行きと手前のロンギーズ行きのエレベーターがありますので、ロンギーズ行きに乗って3階に行けば到着です。
ロンギーズの英語メニューを日本語に訳してみました。
拙い訳ですから間違いがありましたらごめんなさい。
ロンギーズは注文しなくてもピザパンがお通しとしてでますので、それも含めたオーダーをしてください。
個人的にはロブスターを使った料理がお勧めで、サンドイッチなどはとても多くのロブスターの身が入っています。
○APPETIZERS 前菜メニュー
Artichoke Longhi アーティチョーク ロンギ 13.50ドル
Steamed california globe artichoke finished with lemon butter and reggiano parmesan cheese. |
Fresh Island Ahi Carpaccio 新鮮な島のアヒカルパッチョ 22.00ドル
Sashimi grade Hawaiian yellowfin tuna on tomato basil bruschetta. Finished with extra virgin olive oil, lemon and capers. Served over locally grown waimanalo mixed greens. |
Seared Filet Mignon Carpaccio たたきフィレミニョンカルパッチョ 13.00ドル
Seasoned and seared filet topped with Waimanalo greens, cannelini beans, red and gold peppers, red onions, basil and shaved parmesan. Drizzled with olive oil and a balsamic reduction. |
Potato Crusted Crab Cakes ポテトをまぶしたクラブケーキ 17.00ドル
Blue lump crab cakes rolled with julienne cut potatoes. Served golden brown with our roasted red bell pepper coulis and our creamy mustard sauce. |
White Shrimp Cocktail 白エビのカクテル 10.00ドル
White Gulf shrimp served with longhi’s house cocktail sauce. |
Pacific Manila Clams パシフィックマニラハマグリ 17.00ドル
Live petite Manila clams simmered in white wine, garlic, lemon, butter and a touch of olive oil. finished with chopped vine ripe tomato and fresh Italian parsley. served with crostini. |
Spicy Penn Cove Mussels スパイシーなペンシルベニアコーヴムール貝 15.50ドル
Shipped live from the pacific northwest, steamed in sweet and dry Marsala wine and red chili peppers. Finished with our pomodoro sauce. Served with crostini. |
Prawns Amaretto エビのアマレット 16.50ドル
Three large prawns sauteed in the shell with brandy, amaretto, fresh orange juice and a touch of cream. Served in the shell |
Grilled Portobello Mushroomグリルしたポートベローマッシュルーム 11.00ドル
Served with our basil goat cheese pesto, roasted red bell peppers and imported goat cheese. |
Frutta Di Mare フルッティ・ディ・マーレ 20.00ドル
Poached scallops, shrimp and calamari marinated with extra virgin olive oil, garlic, lemon, mancini peppers and kalamata olives. Served chilled over locally grown romaine lettuce. |
Zucchini or Eggplant Parmesan ズッキーニや茄子パルメザン 12.00ドル
Eggplant or zucchini sliced and rolled in parmesan cheese. Served golden brown and topped with melted mozzarella cheese and our pomodoro sauce. |
Calamari Fritta イカフリッタ 14.00ドル
Dusted with seasoned flour and served crispy with our spicy Arrabiata sauce and lemon aioli. |
Zucchini or Eggplant Fritta ズッキーニや茄子フリッタ 10.00ドル
Parmesan dusted sliced zucchini or eggplant. Served golden brown. |
○SALADS サラダメニュー
Longhi ロンギ 9.00〜15.00ドル
Locally grown crisp romaine, fresh green beans, white cannelini beans, vine ripened tomatoes, red onions and gorgonzola cheese tossed with our tangy gorgonzola vinaigrette. |
Greek Salad ギリシャサラダ 9.00〜15.00ドル
Locally grown crisp romaine, vine ripened tomatoes, cucumber, red onions, Kalamata olives and feta cheese tossed with our lemon-feta vinaigrette. |
Longhi Longhi ロンギ ロンギ 9.00〜15.00ドル
Locally grown crisp romaine lettuce, freshly baked garlic croutons and reggiano parmesan cheese tossed in our lemon-feta vinaigrette. Anchovies on request |
Waimanalo Greens ワイマナログリーンズ 10.00〜 16.00ドル
Locally grown mixed greens tossed in our honey-scallion mint vinaigrette and served with vine ripened tomatoes and caramelized macadamia nuts. |
Bob’S Antipasto Salad “House Special” ボブのアンティパストサラダ ハウススペシャル 15.00ドル
Belgian endive, prosciutto, sopressata salami, provolone cheese, mancini peppers and kalamata olives chopped and tossed in our dijon mustard vinaigrette. |
Caprese カプレーゼ16.50ドル |
Belgian Endive Salad ベルギーのエンダイブのサラダ 15.00ドル
Belgian endive leaves topped with imported gorgonzola cheese, caramelized macadamia nuts and our honey-scallion mint vinaigrette. |
Grilled Fresh Island Fish Salad グリルした新鮮な島の魚のサラダ 時価
Marinated and grilled fresh fish served over locally grown crisp romaine, vine ripened tomatoes, white cannellini beans, red onions and house made garlic croutons tossed in our lemon feta vinaigrette. |
Spicy Grilled Shrimp and Scallop Salad スパイシー焼きエビとホタテのサラダ 24.00ドル
Plump white shrimp and scallops marinated and grilled, served over locally grown mixed greens tossed in our honey-scallion mint vinaigrette and served with vine ripened tomatoes. |
Chicken Salad チキンサラダ 19.00ドル
Freshly prepared chicken salad served over our large Greek salad. |
Maine Lobster Salad メインロブスターサラダ 25.00ドル
Freshly prepared herbed maine lobster salad served over our large Greek salad. |
Crab Salad with Bacon and Avocado ベーコンとアボカドとカニのサラダ 25.00ドル
Maryland lump crab salad served over our large Greek salad with maple cured bacon and avocado. |
○ FRESH VEGETABLES 新鮮な野菜メニュー
Asparagus アスパラガス 7.25〜 11.25ドル
Sauteed in browned butter and finished with reggiano parmesan cheese. |
French Green Beans フランスのグリーンビーンズ 9.00ドル
Fresh French green beans sauteed in butter with roasted pine nuts. |
Spinach ほうれん草 10.00ドル
Sauteed in fresh garlic and extra virgin olive oil. |
Sugar Snap Peas シュガースナップエンドウ 10.00ドル |
Cauliflower and Broccoli カリフラワーとブロッコリー 9.00ドル |
Mixed Vegetable Saute ミックス野菜ソテー 11.25ドル |
○SANDWICHES サンドイッチメニュー
Lobster Salad Sandwich ロブスターサラダサンドイッチ 19.00ドル
With our scallion roll, lettuce and vine ripened tomatoes. |
Crabcake Sandwich クラブケーキサンドイッチ 16.50ドル
With our scallion roll, lettuce, vine ripened tomatoes and spicy remoulade sauce. |
Crab Salad with Bacon and Avocado ベーコンとアボカドとカニのサラダ 19.50ドル
On our hoagie roll with lettuce and vine ripened tomatoes. |
Grilled Ahi Sandwich グリルしたアヒサンドイッチ 時価
With our scallion roll, caramelized onions, vine ripened tomatoes and lemon aioli. |
Bob’s Steak Sandwich ボブのステーキサンドイッチ 21.00ドル
8oz. Prime N.Y steak sliced, topped with roasted Mancini peppers and garlic. |
Grilled Reuben グリルしたルーベン 14.50ドル
House-braised corned beef, Swiss cheese, sauerkraut & Russian dressing on swirled rye bread. |
Peking Duck Sandwich 北京ダックサンドイッチ 12.00ドル
Roasted duck, caramelized onions and hoisin sauce served on our scallion roll. |
Grilled Chicken and Avocado グリルチキンとアボカド 14.50ドル
Caramelized onions, lettuce, tomato spicy remoulade on our scallion roll. |
Bob’S B.L.T. ボブのベーコンレタストマト 12.00ドル
Maple cured bacon with lettuce, vine ripened tomatoes, mayonnaise and melted cheddar cheese. |
Italian Hoagie イタリアホーギー 12.00ドル
Prosciutto, sopressata, Mancini peppers, provolone, lettuce, tomato onion with dijon dressing. |
Prime Beef Cheeseburger プライムビーフチーズバーガー 14.50ドル
8 ounces freshly ground Prime beef with lettuce, tomato and onion on our scallion roll. |
Cheese Steak チーズステーキ 16.50ドル
Seasoned Prime ribeye steak sauteed with onions and red & gold peppers. Finished with mayonnaise and melted provolone cheese, served on our hoagie roll. |
Grilled Veggie Sandwich グリルした野菜のサンドイッチ 14.50ドル
Fresh zucchini, mushrooms, onions, red and gold bell peppers topped with melted cheddar cheese. Served on our scallion roll with lettuce and tomatoes, finished with pesto goat cheese. |
○CHICKEN AND VEAL チキンと仔牛メニュー
Choice of preparations: Picatta, Marsala, Parmesan or Mediterranean
調剤の選択 ピカタ、マルサラ、パルメザンや地中海料理
Chicken チキン14.00ドル
Served open faced on toasted Italian bread fresh chicken breast, pounded thin, encrusted in parmesan, sauteed and finished with a sauce of your choice. |
Veal Scaloppini 仔牛スカロピーネ 16.00ドル
Ounces of milk fed veal, pounded thin, sauteed in olive oil and finished with a sauce of your choice. |
○PRIME STEAKS プライムステーキ
Petite Filet Mignon Longhi プティットフィレミニョンロンギ 21.00ドル
5 ounce filet, sliced thin, served with sauteed red and gold bell peppers, finished with a fresh basil butter sauce. |
Prime New York Steak プライムニューヨークステーキ 20.00ドル
8 ounce Prime New York steak marinated in olive oil, basil and garlic. Served over garlic toast.
Side サイド |
Prime Ribeye Steak 極上のリブアイステーキ 39.00ドル
16 ounce Prime Ribeye pan seared and finished with our balsamic vinegar reduction. |
○FISH AND SEAFOOD 魚介類
Fresh Island Fish Longhi Style: Opakapaka, Onaga or Monchong 新鮮な島の魚ロンギスタイル:ヒメダイ、オナガまたはモンチャン 時価
Sauteed and finished in lemon, butter, white wine, diced tomatoes and fresh basil. Served over garlic toast. |
Ahi Torino アヒトリノ 時価
Fresh sashimi grade Hawaiian ahi marinated in garlic and basil, rolled in macadamia nuts and breadcrumbs. Sauteed in lemon butter until crispy. |
Shrimp Longhi or Scallops Longhi or Combo エビロンギやホタテロンギまたはコンボ 20.00ドル
Plump Gulf shrimp or scallops sauteed in white wine and lemon finished with diced tomatoes and basil. Served over garlic toast. |
Prawns Venice エビヴェネツィア 20.00ドル
Large prawns sauteed in generous amounts of garlic with lemon, butter, white wine and Italian parsley. served in the shell. |
Sashimi Grade Salmon Mediterranean 刺身グレードサーモン地中海料理 28.00ドル
8 oz. dinner portion of fresh salmon sauteed in olive oil, topped with garlic, tomatoes, kalamata olives, capers and garlic. |
Fresh Island Fish and Chips 新鮮な島のフィッシュアンドチップス 時価
Mirror Pond pale ale beer battered fresh island fish served with lemon caper remoulade and french fries. |
○PASTA パスタメニュー
Sicilian シシリアン 15.00ドル
A spicy sauce of calamari sauteed with Marsala wine, hot peppers, sicilian olives, mancini peppers, tomatoes, fresh basil and oregano. Tossed with linguine. |
Mussels Marinara ムール貝マリナ 15.50ドル
Penn Cove mussels from the Pacific Northwest, steamed in sweet and dry Marsala wine and hot peppers, finished with our pomodoro sauce. Served over linguine. |
Linguine with Clams アサリとリングイネ 17.00ドル
Fresh petite Manila clams simmered in white wine, garlic, lemon, butter and a touch of olive oil. Served over linguine with chopped tomato and fresh italian parsley. |
Penne Arrabiata ペンネアラビアータ 13.00ドル
Browned garlic, serrano peppers and chili flakes with our pomodoro sauce and Italian parsley. |
Penne Pesto ペンネペスト 13.00ドル
Our pesto is made with fresh maui basil, garlic, extra virgin olive oil, toasted pine nuts, reggiano parmesan cheese and a touch of cream. |
Fettuccine Alfredo and Fettuccine Lombardi フェットチーネアルフレドとフェットチーネロンバルディ 13.00〜 14.00ドル
The classic version from alfredo’s in Rome. made with butter, heavy cream and imported Italian reggiano parmesan. lombardi is our alfredo sauce with fresh sugar snap peas and prosciutto. |
Pasta Primavera パスタプリマベーラ 17.00ドル
Fresh vegetables served with a choice of Arrabiata, pesto or alfredo sauce. |
Pasta Primavera パスタプリマベーラ 17.00ドル
Fresh vegetables served with a choice of Arrabiata, pesto or alfredo sauce. |
Longhi’s Quintessential Macaroni and Cheese ロンギのクイントエッセンシャルマカロニとチーズ 14.00ドル
Tomatoes, cheddar cheese, cream, garlic, light anchovies and cayenne pepper. Tossed with penne. |
Bolognese ボローニャ 15.00ドル
Prime ground New York steak, filet mignon, Italian sausage, garlic, red bell peppers, onions, tomato and fennel seeds deglazed with chianti wine. tossed with ricotta cheese and served with rigatoni. |
Putana プタナ 14.00ドル
Whole garlic cloves gently sauteed until mellow, sicilian olives, kalamata olives serrano peppers, light anchovy and tomatoes. Tossed with feta cheese and served with spaghetti |
○BRICK OVEN PIZZA ブリックオーブンピザ
Margherita マルゲリータ 16.50ドル
Vine ripened tomatoes, mozzarella, pomodoro and fresh Maui basil. |
Charlie’s チャーリーズ 16.50ドル
Italian sausage, red and gold bell peppers, onions, pomodoro, mozzarella and Maui basil. |
House Special ハウススペシャル 20.00ドル
Fresh arugula, prosciutto di parma, pomodoro, mozzarella and reggiano parmesan. |
Frutta Di Mare フルッタディマーレ 21.00ドル
Rose lobster sauce with marinated shrimp, scallops, calamari, kalamata olives, manicini peppers, fresh ricotta and mozzarella cheese. |
○SIGNATURE DESSERTS シグネチャーのデザートメニュー
Carmel Knowledge カーメルナレッジ 11.00〜16.50ドル
Vanilla gelato, fresh berries & fruit, topped with hot caramel & candied macadamia nuts. |
Belgium Chocolate Souffle ベルギーチョコレートスフレ 13.00ドル |
Vanilla Gelato a La Mode バニラジェラートラ?モード 2.00ドル |
ロンギーズは高級イタリアンレストランですから、ディナーはそれなりの服装をした方が楽しめると思います。
男性は襟付きのポロシャツがOKとなっていますので、リゾートにあるレストランですから、リゾートカジュアルで十分だと思います。
夏に日本の高級ホテル内にあるイタリアンレストランに行く時に、どういった服装が良いのかといった事と同じだと思います。
ロンギーズは人気のあるレストランですから、利用には予約をお勧めします。
特にサンセットから暮れゆく景色を楽しめる席がご希望でしたら、予約は必須です。
予約は我が家はJCBカードによる予約サービスを利用します。
JCBカードによる予約をしますと、午後5時以降のディナー時にメインディッシュを2皿注文しますとデザートがサービスとなります。
JCBは日本でウェブサイトから予約することができます。
サイトは素人調査隊がグアム旅行の際に体験したことや、調べた時点の情報となっています
記事内容が最新の情報と違っている場合がありますのでご容赦ください
サイトの記事等で問題がございましたら訂正させて頂きます
大変申し訳ございませんがご連絡を頂けます様よろしくお願いいたします
連絡先
sutekinatabinotomo@yahoo.co.jp